Sunny and Shape

Alakformálás és Uv-mentes barnulás Telkiben

Te is gyakran érzed úgy, hogy egyszerűen nincs elegendő időd magadra?

Mi, a Sunny & Shape csapata, egy olyan helyet álmodtunk meg, ahol végre megpihenhetsz a fárasztó napok végén, egyúttal pedig hatékonyan és gyorsan tudsz szépülni!

Célunk, hogy az alakod és a bőröd szépségének megőrzése ne vegye el minden szabad idődet, hanem örömteli, egyszerű feladattá váljon, és mostantól valóban meg tudd élni azt a bizonyos “Énidőt”!

Az InfraSlimX és Body Space infra-vákuumos gépeink segítségével rövid idő alatt gyors és látványos eredményt érhetünk el az alakformálásban és méregtelenítésben. HIEMT Hi-Sculpt Ultra Pro + RF elektromágneses testkezelő gépünk mélyrehatóan stimulálja az izmokat, bontja a zsírt és egyben feszesíti a bőrt a beépített rádiófrekvenciának köszönhetően. Emellett kiváló megoldást nyújt a szétnyílt hasizom kezelésére is. Ráadásul ez a jelenleg elérhető egyetlen bizonyítottan (FDA minősítésű) fenékemelő eljárás a piacon! A gépi nyirokmasszázs, más néven hullámmasszázs serkenti a vérkeringést, csökkenti a cellulitiszt és segít megszabadulni a méreganyagoktól, emellett megoldást nyújt a nyiroködéma, és a lábdagadás kezelésére is! Önmagában is nagyon hatásos, de kombinálva más testkezeléssel és gépi alakformálással, növeli azok hatékonyságát. Szalonunkban már elérhető az Hi-Sculpt elektromágneses intimpad kezelés is, ami hatékonyan stimulálja és erősíti a medencefenék izmait és megoldást nyújt az inkontinencia megelőzésére illetve annak megszüntetésére. A Tanity UV-mentes barnítással pedig, végre Neked is csodálatos, egészségesen napbarnított bőröd lehet káros sugárzás nélkül.

Szakértő kollégáink útmutatása segítségedre lesz abban, hogy könnyedén tudd venni az életmódváltással kapcsolatos kihívásokat, és az egészség- és környezettudatos élet mostantól élvezetté váljon. Szalonunkban a legmagasabb higiéniai protokollok betartása mellett dolgozunk, így maximális biztonságban érezheted magad.

InfraslimX, Body Space, HiemT kezelés, HiemT elektromágneses intimpad, Tanity, Dr life Hullámmaszzázs, 2089, Telki

Várunk szerettel Telkiben, ha számodra is fontos a
SZÉPSÉG és EGÉSZSÉG harmóniája!

Sunny & Shape InfraSlimX minden jog fenntartva © 2021