InfraSlimX Sunny and Shape

A legmodernebb edzések és UV mentes barnulás Telkiben

Te is gyakran érzed úgy, hogy egyszerűen nincs elegendő időd magadra?

Mi, az InfraSlimX Sunny & Shape csapata, egy olyan helyet álmodtunk meg, ahol végre megpihenhetsz a fárasztó napok végén, egyúttal pedig hatékonyan és gyorsan tudsz szépülni!

Célunk, hogy az alakod és a bőröd szépségének megőrzése ne vegye el minden szabad idődet, hanem örömteli, egyszerű feladattá váljon, és mostantól valóban meg tudd élni azt a bizonyos “Énidőt”!

Az InfraSlimX és a Body Space segítségével rövid idő alatt gyors, és látványos eredményt érhetsz el a fogyásban, valamint a méregtelenítésben, így egyszerre tehetsz a karcsúságodért és az egészségedért. Ahhoz, hogy a végeredmény még látványosabb legyen, a Tanity UV mentes barnító szolgáltatásunk kíméletesen, mégis hatásosan járul hozzá a napbarnított bőr eléréséhez. Mi nem csak a külsőddel törődünk!

Szakértő kollégáink útmutatása segítségedre lesz abban, hogy könnyedén tudd venni az életmódváltással kapcsolatos kihívásokat, és az egészség- és környezettudatos élet mostantól élvezetté váljon. Szalonunkban a legmagasabb higiéniai protokollok betartása mellett dolgozunk, így maximális biztonságban érezheted magad.

InfraSlimx Sunny & Shape szalon Telki hatékony fogyás

Várunk szerettel Telkiben, ha számodra is fontos a
SZÉPSÉG és EGÉSZSÉG harmóniája!

Hívj minket

Látogass el hozzánk

Kövess minket

Nyitvatartás

Hétfő:          07:00 - 20:00

Kedd:            07:00 - 20:00

Szerda:          07:00 - 20:00

Csütörtök:     07:00 - 20:00

Péntek:          07:00 - 20:00

Szombat:       08:00 - 14:00

Vasárnap:      ZÁRVA

Sunny & Shape InfraSlimX minden jog fenntartva © 2021