Tanity – UV mentes barnulás

Gyönyörű napbarnította bőr akár 10 napig, 10 perc alatt, egészségesen

Tanity

A Tanity

Magyarországon 2009. óta, már 94 városban, közel 250 szalonban van jelen, és biztosítja a tökéletesen biztonságos barnulás élményét nőknek és férfiaknak.

Hogyan?

Hogyan lehet UV mentesen barnulni?

Egy GYORS és TERMÉSZETES kozmetikai eljárás során speciális anyagot fújunk a bőrre, melynek eredményeképpen természetes barna bőrszínt tudunk elérni, pontosan olyan árnyalatban, amilyenben szeretnéd. Az általunk használt amerikai Norvell termékekben egy speciális cukorszármazék (a DHA-Dihydroxyactone) lép kémiai reakcióba a bőr felső hámrétegében található aminosavakkal és így alakul ki a nyári barnaságot idéző, gyönyörű bőr.

Kinek ajánljuk?

Kinek ajánljuk az UV mentes barnítást?

Akik nem szeretnének szoláriumban barnulni az egészségük érdekében

Akiknek érzékeny a bőrük, szeplősek

Akik esküvőre, bálra, utazásra készülnek

Versenytáncosoknak, testépítőknek, sportolóknak, akiknek fontos a szép, barna bőr

Vélemények

Akik már a Tanity-t választották

„A Miss Universe Hungary királylányai
magabiztosan állhattak színpadra,
mert a színük tökéletes lett!
Köszönjük!”

Vajna Tímea

„Régóta használom a Tanity UV-
mentes barnító folyadékot! Nélküle
már el sem tudom képzelni az életem! Sokkal gyorsabb, egyszerűbb és
egészségesebb, mint bármi más
alternatíva!”

Csontos Kriszta

„Életemben először egyenletes,
gyönyörű, csokibarna színem lett,
mindössze pár perc alatt! Imádom!!!”

Ladinek Judit

„40 éves kor felett már óvom a bőrömet az erős napsugárzástól. A Tanity-vel megtaláltam a stílusos és egészséges barnulás titkát. Belépek a szalonba hófehéren és 10 perc múlva kívánságomnak megfelelő árnyalatú napbarnított bőrrel lépek ki. Personal stylistként ezt ajánlom barnulni vágyó ügyfeleimnek is!”

Sebestyén Sára

„Mindig fontos volt számomra, hogy szép barna legyek, de az utóbbi időben egyre jobban tartottam a napozás és a szoláriumozás kedvezőtlen hatásaitól.
A Tanity-vel selymesebb, hidratáltabb a bőröm és gyönyörű, egészséges a színem! Fitness versenyzőként, tévés műsorvezetőként és a mindennapokban is tökéletes a hatás!”

Szentpéteri Eszter

Meddig tart?

Meddig tart a barnaság?

Maga a barnító kezelés öltözéssel együtt nagyjából 15 percet vesz igénybe, a bőrfelszínre kerülő kozmetikai pigmenteknek köszönhetően a szín azonnal látható, viszont a végleges barna szín nagyjából 2-3-4 óra alatt alakul ki.

Különleges oldatot használnunk, melynél te döntöd el, hogy milyen mély barnaságot szeretnél a bőrödön. Ha halványabbat, akkor 1 óra után kell lezuhanyoznod, ha a legerősebb színt szeretnéd, úgy 4 óra után érdemes zuhanyozni.

A kezelést követően maximum 2-4 órán át
szükséges kerülni a vízzel való érintkezést!

Az elért szín teljes mértékben vízálló és általában 7-10 napig tart,
amit a megfelelő bőrápolással akár 14 napig is meghosszabbíthatsz!

Mennyire biztonságos?

Mennyire biztonságos az termékekben található DHA?

A DHA leggyakrabban, szájon át alkalmazandó egészségügyi termékekben fordul elő, ezért a legmagasabb biztonsági kritériumoknak kell megfelelnie.

Akár meg is ehetnéd! 🙂

Az Egyesült Államok Élelmiszer és Gyógyszeripari szabályozó szerve (Food and Drug Administration – FDA)
által hitelesítetten alkalmas fogyasztásra.

1 alkalom UV mentes barnulás:
8.500 Ft

Tanity barnítás előttTanity barnítás után

Foltos kopás?

Foltos kopás – tény vagy tévhit a
Tanity UV mentes barnító eljárás esetén?

Foltos kopás leggyakrabban a nem megfelelően előkészített bőr okozhatja, hiszen ilyenkor elhalt hámsejtek maradnak a bőrfelszínen, melyek azonnal le is kopnak a kezelés után. Illetve a radírozás elmaradásának köszönhetően egyenetlen lesz a bőrfelszín, így nem egyforma ütemben cserélődik majd a hámréteg.

A másik jellemző oka a foltos barnulásnak az olajos bőrradír használata, hiszen ha ez nem megfelelően van eltávolítva és a bőrön marad, a barnító oldat sem tud egyenletesen megtapadni.  Amennyiben olajat tartalmazó bőrradírt használunk, akkor azt legalább az UV-mentes barnulás előtt 24 órával tegyük meg.

A fentieken kívül a kiszáradt vagy repedezett bőrfelszínen sem tud az oldat hatékonyan felszívódni, ezért fontos, hogy próbáld meg a bőröd általános hidratáltságát fenntartani.

Fontos tudnivalók

 a Tanity UV mentes barnulásról

Előkészületek 24 órával a kezelés előtt

Ne használj stiftet, dezodort
barnítás előtt

Barnítás előtti zuhanyzáskor olajmentes bőrradírt szükséges használni. A megfelelő bőrradírt később nálunk is megvásárolhatod.

Szalonunkba érkezz sötétebb színű, bő szabású ruhában, mert a szűk darabok ledörzsölhetik a frissen felvitt bronzosítót. A sötétebb szín pedig azért fontos, mert ha teljes száradás előtt öltözöl fel, az anyag foltot hagyhat a ruhádon.

A fújás meztelenül, eldobható tangában vagy akár bikiniben is lehetséges. Fújás közben eldobható tangát biztosítunk, de saját, sötét színű alsóneműben is érkezhetsz.

Az általunk biztosított Norvell Barrier krémnek köszönhetően a tenyered, körmeid eredeti színűek maradnak.

+1 Extra tipp:

A kezelés előtt közvetlenül használd az Amber Sun pH-szintet helyreállító sprayt! Ez helyrebillenti bőröd pH szintjét, és DHA fokozó technológiájának segítségével barnább és természetesebb színt eredményez, csökkenti a “narancshatás” kialakulásának veszélyét.

Mire figyelj?

Mire figyelj a barnítás után?

01

A szolgáltatás után várj néhány percet, hogy a barnító folyadék tökéletesen megszáradjon a bőrödön.

02

Ne izzadj! Az első 8 órában igyekezz kerülni az izzadást, tartózkodj inkább légkondicionált helységben.

03

Az egyenletes és tartós eredmény érdekében, a barnító kezelést követő 16 órában kizárólag tiszta vízzel tisztálkodj. Kézmosáskor is csak a tenyeredet érje szappan!

04

A barnítást követően legalább 6 óráig ne menj uszodába vagy egyéb spa jellegű tevékenységet ne végezz. Az első zuhanyzással, mosakodással is várj legalább 1-4 órát!

+1 Extra tipp:

A kezelés után használd az Norvell Hidratáló Tusfürdőt, mellyel bőröd egyenletesen fog kifakulni, és hosszantartó, természetes hatású színt kap. A zuhanyzás után pedig használd a ProLong színmegőrző testápoló készítményt, mely segít az egészséges szín, és hidratált bőr megőrzésében.

Mire figyelj

Kezelés előtt

01

Alaposan radírozd le a bőrödet, hogy elkerüld a foltos kopást. Azt javasoljuk, hogy 24 órával használat előtt az Intensive Detoxifying Salt Scrub segítségével először mélykezeld bőrödet, majd ezt követően, az kezelés reggelén a Renewing Sunless Exfoliator eltávolítja a bőr felsőbb hámrétegét.

02

A kezelés előtt már kerüld a szappan használatát, a magas pH értékű készítményeket és zuhanyzás közben használatos hidratáló szereket. Ezek hátráltathatják a DHA bronzosító hatását, vagy nem kívánt „narancshatást” eredményezhetnek.

03

Ne használj testápolót, dezodort, hidratáló krémet és parfümöt a kezelés előtti időszakban. A legjobb eredmény érdekében ne sminkelj!

Barnulj egészségesen télen-nyáron az InfraSlimX Sunny&Shape szalonban!

Várunk szeretettel Telkiben maximális higiéniai protokollok betartása mellett!

Sunny & Shape InfraSlimX minden jog fenntartva © 2021