Szalon etikett

 

Kedves Vendégeink!

Kérjük olvassátok el részletesen az alábbi lemondással kapcsolatos szabályzatunkat a jelen és jövőbeni félreértések elkerülése végett!

A Sunny&Shape  szalon zavartalan működéséhez, a kulturált szolgáltatói tevékenység magas színvonalon történő végzéséhez és az esetleges félreértések elkerülése érdekében szükséges néhány alapvetően fontos és elengedhetetlen szabályt rögzíteni.

Bizonyára mindenki került már olyan élethelyzetbe, hogy  önhibáján kívül elkésett egy megbeszélt találkozóról, vagy le kellett azt mondania. Bármikor és bárkivel előfordulhat, hogy a lefoglalt időpontra nem tud eljönni, vagy olyan helyzet adódott, ami miatt késik arról,  ezért összefoglaljuk az ezzel kapcsolatos szabályokat néhány pontban:

  • 12 órán belüli lemondás, vagy nem megjelenés esetén esetén a foglalási díjat nem áll módunkban visszaadni (A Foglalási díj mértéke a választott szolgáltatás kezelésének értéke.) – Amennyiben bérlettel rendelkezel az az alkalom levonásra kerül!

  • Kérjük, hogy az időpontod előtt 10-15 perccel érkezz, mivel az időpontod kezdete az edzés kezdete, amelyhez át kell öltöznöd és igény esetén az általunk biztosított krémmel be tudd kenni magad.

  • 10 percen túli késés esetén sajnos nem minden esetben áll módunkban fogadni, hiszen ez az utánad következő vendég edzésének és a minőségi szolgáltatás biztosításának rovására menne, így kérjük minden esetben érdeklődj telefonon, amennyiben tudod, hogy késni fogsz, hogy ne érjen kellemetlenség

  • Az 5 alkalmas bérlet érvényességi ideje 30 nap, a 10 alkalmasé 60 nap a vásárlás napjától számítva. Ezen időtartam letelte után nem áll módunkban a még esetlegesen fennmaradt alkalmakat figyelembe venni!

  • A bérletek nem átruházhatóak, és áruk nem visszaigényelhető. Kérjük ezt vedd figyelembe vásárláskor!

Szeretnénk ezen kívül jelezni, hogy a szabályzat nem megismerése nem mentesít annak betartása alól!

Nagyon szépen köszönjük az együttműködéseteket és a megértéseteket!

Várunk szerettel Telkiben, ha számodra is fontos a
SZÉPSÉG és EGÉSZSÉG harmóniája!

Sunny & Shape InfraSlimX minden jog fenntartva © 2021